Meteen naar de inhoud

DIENSTEN

B

Bruidswerk

Wij geloven in de kracht van bloemen! Bloemen maken jullie dag éxtra feestelijk en zijn de finishing touch van ieder moment. De passie van ons team ligt bij het maken van persoonlijk bloemwerk – en dat zie je, dat voel je. Zorgvuldig selecteren we de allermooiste bloemen voor jullie feest en maken we de meest geweldige kunstwerken in onze herkenbare, eigenzinnige en natuurlijke stijl! Van backdrop tot bruidsboeket – elk zo uniek, net als ieder feest.

T

Tafeldecoratie

Geven jullie een klein of groot feest (trouwfeest, communie, lentefeest, verjaardag, etentje) dan zorgen wij voor het ideale bloemetje op tafel. Mocht het een groter evenement zijn, kom dan best even langs in de winkel om samen te bekijken wat mogelijk is. Wil je graag zelf je tafel aankleden en heb je enkel specifieke bloemen nodig, dan kan je ook deze bij ons verkrijgen.

B
B

Boeketten

Wij staan voor ons ambacht en vakmanschap en daarmee ook voor onze kwekers. We zorgen voor de sterkste kwaliteit en altijd verse bloemen. We gaan met de seizoenen mee, dat is één groot feest! We zijn altijd op zoek naar bijzondere variëteiten en exclusieve soorten: je bent bij ons altijd op ontdekkingstocht. Je kunt je bloemen gemakkelijk online bestellen via de webshop, maar we heten je het allerliefst van harte welkom in de winkel!

A

Abonnementen

Hoe werkt een bloemen abonnement? Bij het afsluiten van een abonnement kiest u hoe vaak en welke grootte boeket u thuis wilt bezorgen. Elke week of elke twee weken ontwerpen wij een nieuwe unieke samenstelling van prachtige bloemen voor u. De boeketten worden door onze bloemschikkers voor u in de vaas geschikt en vervolgens door onze bezorgers bij u thuis geleverd. De abonnementen worden van dinsdag tot zaterdag bezorgd en u kiest zelf welke dag voor u het beste uitkomt. Daarnaast is uw Duurzamere boeket abonnement volledig flexibel: u zit nergens aan vast! vraag uw abonnement aan met uw naam en email adres dan nemen wij contact met u op.

R

Rouwwerk

Hoe verdrietig de situatie ook is, hier ligt ook een stukje van onze passie. Vaak is er weinig tijd om bloemen te regelen, maar Lisel en haar team nemen wél de tijd om de bloemen te bespreken. We maken het persoonlijk, zodat de bloemen een gevoel of iemands karakter kunnen vertalen, dat past bij ieders wensen. We zorgen voor een mooi eerbetoon aan de overledene, een gedenkwaardig afscheid..