Meteen naar de inhoud

DIENSTEN

B

Bruidswerk

Zijn jullie op zoek naar het perfecte bruidsboeket dat volledig past bij jullie dag? Dan kan je zeker bij ons terecht. We kijken samen welke emotie jullie willen uitdrukken met de themakleuren op jullie huwelijk. Tussen de maand mei en september zijn er zoveel prachtige bloemen om mee te werken gaande van pioenen, verschillende soorten rozen tot prachtige fijne elegante tuinbloemen. Kortom voor elk wat wils.

T

Tafeldecoratie

Geven jullie een klein of groot feest (trouwfeest, communie, lentefeest, verjaardag, etentje), dan kunnen wij zorgen voor het ideale bloemetje op tafel. Mocht het een groter evenement zijn, kom dan best even langs in de winkel om samen te bekijken wat mogelijk is. Wil je graag zelf je tafel aankleden en heb je enkel specifieke bloemen nodig, dan kan je ook deze bij ons verkrijgen.

B
B

Boeketten

Wij hebben elke dag verse aanvoer van snijbloemen en maken volgens eigen inspiratie korenschoof gebonden boeketten. Onze stijl varieert van klassiek tot net dat ietsje meer naar de keuze van de klant toe en dit voor elk gepast budget.

A

Abonnementen

Wil jij graag iemand verrassen of gewoon jezelf verwennen, dan kan je bij ons terecht voor een bloemenabonnement. U kiest zelf de leverdag, het budget en hoe frequent we mogen leveren. We noteren telkens wat de vorige creatie was zodanig dat u telkens verrast wordt met een ander boeket.

R

Rouwwerk

In deze moeilijk periode voorzien wij gepaste stukken om troost te geven aan de familie, partners en kennissen. Wij leveren deze aan de uitvaartdienst in Knokke en voorzien